Mijn favorieten

Virtueel bezichtigen!

Leuk huis gezien? 

Dat wilt u natuurlijk graag bekijken. Natuurlijk is het mogelijk om een fysieke afspraak te maken bij de woning, maar sinds enige tijd bieden wij de mogelijk om vanaf de bank ons woningaanbod te bekijken!

Hoe werkt het?
Bij bijna al onze woningen hebben wij een virtuele bezichtiging geüpload. Met deze bezichtiging krijgt u een goed beeld van de woning en hoeft u uw eigen huis niet uit. Klik eenvoudig de virtuele tour aan en loop het huis rond!

Kan ik een huis ook kopen op basis van een virtuele bezichtiging?
Dat kan, maar wij adviseren om het huis ook fysiek te bekijken. Dat is gewoon mogelijk met in achtneming van de richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze branchevereniging de NVM. Ook is het mogelijk een huis aan te kopen met een ontbindende voorwaarde dat u het huis fysiek wilt bekijken en dat u daarna nog even enthousiast bent. 

Ik heb nog meer vragen. Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn gewoon bereikbaar via ons telefoonnummer 0183-630030 en via ons e-mailadres info@koster-makelaardij.nl. Op dit moment beperken wij zoveel mogelijk de afspraken op kantoor en wij verzoek u vriendelijk dit te respecteren voor uw en onze veiligheid.