Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Bouwkavel 237 in Gorinchem 4205 MA

Bouwkavel 237

4205 MA Gorinchem
Koopsom € 175.873,50 k.k.

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen!

Bouwkavels in een groene en waterrijke omgeving


In samenwerking met de gemeente Gorinchem bieden wij een drietal bouwkavels aan.

Ken je de Mollenburgseweg? Achter de grote bomen ter hoogte van de Sportlaan lagen vroeger sportvelden. Sinds een aantal jaar wordt het gebied getransformeerd tot populaire woonlocatie....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen!

Bouwkavels in een groene en waterrijke omgeving


In samenwerking met de gemeente Gorinchem bieden wij een drietal bouwkavels aan.

Ken je de Mollenburgseweg? Achter de grote bomen ter hoogte van de Sportlaan lagen vroeger sportvelden. Sinds een aantal jaar wordt het gebied getransformeerd tot populaire woonlocatie. Hier kun je straks in alle rust wonen, maar dan wel met de wetenschap dat je alle bestaande voorzieningen van de wijken Stalkaarsen en Haarwijk om de hoek hebt.

Het is een gezellige buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Overal vind je speelvoorzieningen en prachtige plekken met grote bomen, gras en waterpartijen. Daarbij zijn er in Stalkaarsen en Haarwijk meerdere basisscholen en een middelbare school.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Piazza met zijn ruime winkelaanbod op een paar minuten fietsafstand. De tennisvereniging zit letterlijk om de hoek, maar ook voor het beoefenen van andere sporten zoals voetbal, hockey of fitness hoef je meestal niet langer dan 10 minuten te fietsen.

Gorinchem is een stad met een rijke historie. Dat vind je onder andere terug in de prachtige vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis op de gezellige Grote Markt met diverse restaurants en terrasjes en natuurlijk de vele karakteristieke straten en steegjes. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

Door de centrale ligging van Gorinchem kun je snelle alle kanten op via de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Binnen de door de gemeente vastgestelde kaders is er nog veel vrijheid in het aanzicht en het indelen van de woningen.

Nieuwsgierig geworden? Wij hebben diverse documentatie beschikbaar en vertellen u er graag meer over.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 175.873,50 kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 425 m² Kadasteroppervlakte 425 m² Kadastrale gegevens Gemeente Gorinchem Sectie A Perceelnummer 1234 Oppervlakte 425 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.